Kyäni Nitro FX™

Kyäni Nitro FX™ är baserad på nobelprisvinnande forskning och innehåller är ett välsmakande koncentrat av Noni. Nonifrukten, som har sitt ursprung i Sydostasien och Stillahavsöarna, har använts i flera generationen för sina näringsrika egenskaper.

Ta Kyäni Nitro FX™ det första du gör på morgonen, innan du tar Kyäni Sunrise™.

Kyäni Nitro FX™ förbereder din kropp så att den tar upp Kyäni Sunrise™ på bästa sätt.

 

 

Kyäni Nitro Xtreme™
För dig som vill maximera dina resultat

Som branschledande i att tillhandahålla högeffektiva produkter har Kyäni utvecklat det nya riktmärket efter vilket andra kommer att mätas… Kyäni Nitro Xtreme™!

Kyäni Nitro Xtreme™ är en helt unik produkt som är rik på CoQ10, zink, krom och niacin, och kan höja dina prestationer till max.

Nonifrukten, som har sitt ursprung i Sydostasien och Stillahavsöarna, har använts i flera generationen för sina näringsrika egenskaper.

Krom bidrar till normal omsättning av våra makronäringsämnen; kolhydrater, protein och fett. Kromet bidrar även till att bibehålla normal blodsockernivå.

Zink bidrar till normal kolhydratomsättning, normala testosteronnivåer i blodet och normal kognitiv funktion.

 

 

 

Kyäni Sunrise™
För en perfekt start på dagen

Kyäni Sunrise™ är vår huvudprodukt och intas på morgonen, gärna tillsammans med frukosten.

Vi formade Sunrise till att vara ett kraftfullt komplement – något vi kan inta varje dag för att förbättra vårt totala välbefinnande. Det vilda Alaska blåbäret är huvudingrediensen i Sunrise.

Kyäni Sunrise™ innehåller bland annat vitamin B6, B12 och C-vitamin bidrar bland annat till normal energiomsättning, att minska trötthet och utmattning och till nervsystemets normala funktion.

En förbättring av ditt välbefinnande har verkliga effekter på din karriär och människorna runt omkring dig!

 

 

Kyäni Sunset™
Återhämtning medan du sover

Med varsamt utvalda ingredienser av högsta kvalitet; tropiska Annattofrön och olja från vild Sockeyelax från Alaska, en av de renaste Omega 3-källorna på vår planet får du ett kosttillskott i världsklass. Dessa små men effektiva kapslar, som med fördel intas på kvällen, förser dig med Vitamin A och D kombinerat med de välkända Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA.

Vitamin A bidrar till normal järnomsättning och att bibehålla normal hud och synförmåga.

Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion, normal benstomme och immunsystemets normala funktion.

EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion och den gynnsamma effekten når du vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

EPA och DHA är fettsyror som tillhör gruppen omega-3. Dessa kan inte produceras själv av kroppen och därför är det viktigt att vi får i oss dem via vår kost. Livsmedelsverket rekommenderar att du äter fisk 2-3 gånger i veckan. Om du inte gör det kan det vara bra att istället få i sig omega-3-fettsyror via kosttillskott.

I slutet av dagen handlar allt om att sköta om sitt välbefinnande!

 

För vidare information, klicka gärna in på Kyäni´s hemsida

Vill du beställa någon av ovanstående produkter, klicka på länken nedan.

http://ewasvensson.kyani.net